Pumpteknik

Sitemap

Pumpteknik sponsrar Wester Netzler Sailing-team även under 2018


Vi inledde vårt år med träning i södra Spanien i Cádiz vilket gav en otroligt bra grund inför vår säsong. Med hård träning och fokus endast på segling så kunde vi under första regattan på året placera oss på en fjärdeplats i Palma. Därefter seglade vi världscup i Hyeres där vi även kvalade till medaljrace på vår förstöra världscup. Även på Kieler woche kvalade vi till medaljrace. .

Vår säsong tog tyvärr ett litet stop när Rebecca fick en hjärnskakning när vi var ute och tränade veckan innan EM. Vi blev tvungna att stå över EM och test-eventet men valde efter kanske en liten för stark vilja att ändå segla VM.
Rebecca är sakta men säkert på väg tillbaka till att kunna köra på som vanligt och vi tar med oss otroliga erfarenheter till att kunna bygga upp ett team i världsklass.

Vi är fantastiskt nöjda med vårsäsongen 2017, både för våra framgångar och motgångar. Framgångar som visat att all den träning vi har lagt ner verkligen gett resultat. Bidrag och annan stöttning har gjort det möjligt för oss att kunna satsa på seglingen på heltid.

Motgångar som har gjort oss ännu starkare som team och gett perspektiv på många faktorer som kommer att väga tungt framöver i vår satsning.

Ett jättestort tack till Pumpteknik som tror på oss och som ger oss möjligheten till att kunna bli bäst. Det är inte bara bidraget som hjälper oss på vägen utan förtroendet som Pumpteknik ger oss är minst lika betydelsefullt. Vi ser fram emot ännu ett år med er!

Klara & Rebecca

Följ Wester Netzler Sailingteam på deras facebooksida ”Wester Netzler Sailing” eller hemsidan www.westernetzlersailing.com