Affetti

Affetti Pumps

 

Affetti Pumps är en framstående aktör inom design och tillverkning av specialiserade pumpar för hantering av frätande vätskor. Med rötter som sträcker sig tillbaka till 1960-talet och grundarens vision, Giuseppe Affetti, har företaget sedan dess varit en pionjär inom branschen.

Sedan 2013 har vi utökat vårt sortiment genom att introducera glasfiberförstärkta vinylesterhartssystem, som är efterfrågade av ledande företag världen över inom områden såsom elektroklorering och avsaltning av havsvatten för både civila och industriella ändamål.

Vi har en gedigen erfarenhet av att leverera skräddarsydda lösningar till en rad olika sektorer, inklusive kemi, galvanisk industri, energisektorn, kärnkraftverk, järn- och stålindustri, fiskodling, gruvdrift samt vatten- och luftrening. Dessutom har våra pumpar på senare tid även tagit plats i vattenparker och marina akvarier runtom i världen, från Jakarta och Bali till Kuwait City, Granada, Lissabon, Klaipeda (Litauen), Ajaccio och Genua.

Vi strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar genom en grundlig analys av varje kunds unika behov. Våra pumpar är designade med fokus på att möta de utmaningar som frätande vätskor innebär och tar hänsyn till en rad faktorer såsom vätskans sammansättning, koncentration, densitet, flödeshastighet och tryckhöjd.

Med vår närvaro i över 45 länder över hela världen och vår certifiering enligt UNI EN ISO 9001:2015 kan våra kunder vara trygga i vetskapen om att våra produkter lever upp till högsta standard av kvalitet och tillförlitlighet.

 

Produktlinjer:

Produktspecialist

Peter Nilsson
Peter Nilsson

Göteborg
Tel: 031-89 48 94
Mobil: 0728-19 85 94
Mail