Pumpteknik

Sitemap

Duktig lagertekniker till Pumpteknik i Göteborg

Vår nuvarande lagertekniker skall gå vidare i organisationen så nu söker vi en ny lagerarbetare/ tekniker med en god teknisk grundförståelse och har du erfarenhet av lager- och materialhantering är det ett plus.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av godsmottagning, orderplock, materialutlämning, produktberedning, samt support till kunder och kollegor. I arbetsuppgifterna ingår också att administrera arbeten i vårt affärssystem Visma och CRM-system Lime.

Vi tror att du har följande erfarenheter och egenskaper
– Kundorienterad och serviceminded
– Ordningssinne och kunna arbeta självständigt
– Förmåga att hitta lösningar
– Gillar att arbeta praktiskt
– Ett tekniskt intresse och kunskap
– Jobbat inom processindustrin och/eller har kunskap inom pumpar är meriterande
– Förmåga att kommunicera på svenska och engelska

B-körkort är ett krav och det är en fördel om du har truckkörkort A+B (om inte får du det av oss).

Placeringsort
Huvudkontoret i Göteborg.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med starka och långa relationer till våra kunder.

Det är viktigt för oss att ha medarbetare som trivs och presterar bra och därför erbjuder vi kunskapsmässig och personlig vidareutveckling samt en del gemensamma aktiviteter. Tjänsten erbjuder utrymme för egen handlingskraft inom givna ramar.

I denna rekrytering samarbetar vi med CT Imago.

För mer information
Johan Örtendahl, rekryteringskonsult
0709-95 23 20

Ansökan
Välkommen med din ansökan till johan@ctimago.se
skriv ”Lagertekniker” i ämnesraden.

Om företaget:
Pumpteknik är en av landets mest kompletta leverantörer av pumpar, blås- och vakuumaggregat, kompressorer och LTA pumpstationer. Vår affärsidé bygger på engagemang, kompetens och flexibilitet med målet att det ska vara lätt att göra affärer med oss. Därför har vi en kundnära organisation där den enskilde medarbetaren är navet i verksamheten. Vi vill skapa en miljö där alla trivs och känner att de utvecklas och vågar ta egna initiativ, men också säga ifrån på skarpen om man tycker att det behövs. Att göra roliga saker tillsammans och känna att man jobbar i ett team där alla kuggar är lika viktiga är en självklarhet för oss. Vill du jobba med ett av marknadens starkaste produktsortiment inom pumpar och samtidigt i ett litet företag med korta beslutsvägar skall du söka nedanstående tjänst. Företaget sysselsätter 11 personer och har en omsättning på ca 35 MSEK.