Pumpteknik

Sitemap

Ledig tjänst

Redovisningsekonom, heltid, vikariat 11 månader

Är du en erfaren redovisningsekonom som vill få chansen att utvecklas i en bred tjänst på ett familjeägt bolag i Göteborg? På Pumpteknik AB i Sisjön finns chansen att jobba som ekonom i ett marknadsledande bolag med god lönsamhet och intressanta utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett självständigt arbete, med frihet under ansvar.

Om företaget:
Pumpteknik är en av landets mest kompletta leverantörer av pumpar, blås och vakuumaggregat, kompressorer och slamutrustning. Våra produkter finns idag hos flertalet industrier och kommuner över hela landet. Företaget grundades redan 1936 och sedan dess har sortimentet utökats i takt med den tekniska utvecklingen och marknadens krav. Vi har huvudkontor i Göteborg och försäljningskontor i Stockholm & Köping, är 11 anställda och omsätter knappt 40 miljoner kronor.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom på Pumpteknik AB har du en bred roll som innefattar hela den ekonomiska funktionen med leverantörs- och kundreskontra, budgetering och uppföljning, deklarationer, bokslut samt intern- och extern rapportering. Du är också ansvarig för lönehantering. Tjänsten innehåller till viss del inköp och lagerstyrning, där du är administrativt ansvarig för inventering. Pumpteknik är ett företag som ständigt vill förbättra sina arbetsprocesser, tillsammans med VD kommer du utveckla företagets ledningssystem.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning eller motsvarande. Du har erfarenhet av att jobba på en ekonomiavdelning och har en god analytisk förmåga, är ordningsam, självständig och har lätt för att tillgodogöra dig och aktivt söka upp ny information. Du gillar ett omväxlande arbete, där du är spindeln i nätet och stöttar många olika funktioner inom bolaget.

Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Tidigare erfarenhet av arbete i Visma Administration och Lön är meriterande. Du använder dig av svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är ett vikariat på 11 månader med start i april 2019, upplärningstid 2-4 veckor. Vi önskar få in din ansökan bestående av CV och personligt brev via mail senast den 28 februari men urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på nedan kontaktväg.

Kontaktperson
Stina Jochimsen
031-89 48 85
stina.jochimsen@pumpteknik.com