Kundanpassade Teknikhus

Pumpteknik representerar Alfred Priess som är Danmarks ledande leverantör av kundanpassade Teknikhus. 

Teknikhusen är flexibla och lätta att underhålla. Taket kan lätt lyftas av, så pumpar och rör lätt kan underhållas/bytas ut. Invändigt är överbyggningen beklädd med en slät platta i t.ex. rostfritt stål för att optimera rengöring och underhåll.

>> Ladda ner datablad

 

Pumpstationer

Vi har stor erfarenhet med pumpstationer till både stora och små projekt. Våra pumphus är moduluppbyggda och kan därför lätt anpassas till Ert behov. Däribland t.ex. separat el & ventilsida. Vi kan bekläda pumpstationen utvändigt och invändigt i olika material och färger, så Ni är säkra på att Ni får ett pumphus som täcker Ert behov. Dessutom kan vi isolera alla våra pumpstationer och teknikhus i olika tjocklekar av isolering, så de anpassas till Era önskemål och behov i det klimat som dom skall stå i.

>> Ladda ner datablad

 

Ventilskåp

Detta ventilskåp med vingar är speciellt användbar till mindre installationer. Ventilskåpet gör det lätt att installera och utföra efterföljande service i torrväder, då alla installationer är samlat på ett ställe.

Alla el- och rörinstallationer, ventiler och flödesmätare är placerad lättillgängligt i var sin sektion av skåpet. Ventilskåpet är både isolerat och frost säkrat, då det är uppbyggt av dom vanliga kvalitetselementen.

Skåpet är utfört i sandwichpaneler, medans luckorna är i rostfritt stål och aluminium. Detta ger dig en bra och hållbar produkt, som kräver ett minimum av underhåll.

>> Ladda ner datablad

 

Komponentskåp

Komponentskåpet är uppbyggt på en ram av fyrkantsrör som är beklädd med profilerade alu-zink plattor. Komponentskåpet är förberedd för hänglås och kan produceras efter kundanpassade önskemål.

>> Ladda ner datablad