Saer

SAER ELETTROPOMPE S.p.A. grundades i Guastalla, Reggio Emilia, Italien 1951 av Carlo Favella, och företaget producerar fortfarande alla sina produkter där.

Grundaren, som var ansvarig för slipningsarbetet i ett välkänt Reggio Emilia-företag på 1950-talet, använde sin passion för teknik tillsammans med sin affärsskick för att bygga upp ett företag som tillverkade högkvalitativa pumpar för hushålls- och jordbruksbruk. Den gröna färgkarakteristiken för SAER-pumpar valdes som en referens till jordbrukssektorn, som genomgick en stark tillväxt under efterkrigstiden i Emilia-regionen där SAER är baserat.

Idag producerar SAER över 700 olika typer av pumpar i fyra olika produktionsanläggningar, alla i Reggio Emilia-området:

  • Huvudkontor, som innehåller FoU-kontor, kvalitetskontrollavdelning, råmaterialbearbetning, monterings- och testrum;
  • Teknikcentrum, som inkluderar en permanent visning av SAER-produkter och ett område som är dedikerat till utbildning, har också ett produktionsområde för komponenter av SAER-pumpar och motorer;
  • Dränkbara pumpar, med en produktionskapacitet på över 100 delar per dag, fördelad mellan nedsänkbara och ytmotorer. Denna anläggning innehåller också det andra testrummet som kan testa komponenter upp till 5000 m³ / h.
  • Stora flöden, där de största artiklarna i SAER-katalogen bearbetas och testas.

>> Standardised
>> High-pressure
>> High flow pumps
>> In-line
>> Pumps for waste water
>> Domestic

 

Produktspecialist

 


Peter Nilsson
Göteborg
Tel: 031-89 48 94
Mobil: 0728-19 85 94
Mail