Robuschi

Högpresterande lösningar

Robuschi ingår i Gardner Denver Industrials Group som är en ledande global leverantör av luftkompressions- och vakuumprodukter. Dom levererar ett stort urval av produkter, inom en mängd tekniker, till slutanvändare och OEM-kunder över hela världen.

Med globalt lagarbete, starkt kundfokus och stor applikationskunskap tillhandahåller dom tillförlitlig och energieffektiv utrustning med litet fotavtryck, minimalt underhåll, konkurrenskraftiga driftskostnader samt lång livslängd.

Produkterna sträcker sig från mångsidiga låg- till högtryckskompressorer och från anpassningsbara fläktar till vakuumpumpar och tjänar industrier inklusive allmän tillverkning, fordons- och avloppsvattenbehandling, samt livsmedel och drycker, plast och kraftproduktion.

Deras globala erbjudande inkluderar också en omfattande svit av eftermarknadstjänster som kompletterar deras produkter. Produkter säljs och servas över hela världen genom ett nätverk av distributörer, representanter och stöds av erfarna experter med exceptionell produkt- och applikationskunskap.

 

 

 

 

 

 

 

Produktspecialist

Roger Gustafsson

Göteborg
Tel: 031-89 48 93
Mobil: 070-352 58 62
Mail